Uitzending 4 : Sterre van der Gouw

Sterre is geboren in Engeland, waar ze de eerste 7 jaar van haar leven woonde. In Nederland begon ze op haar 8e met schaatsen en sindsdien was ze niet meer van het ijs af te krijgen… tot het noodlot toesloeg. Haar eigen schaatscarrière kwam tot een eind door een gescheurde meniscus, maar Sterre staat tegenwoordig voor dag en dauw op om de nieuwe Sterren op het ijs te trainen in Thialf. Klik hier voor aflevering 4!

Uitzending 3 : Derk Boerrigter

Als kleine jongen bleek Derk Boerrigter een enorm voetbaltalent en hij schopte het met Ajax al snel tot de Champions League. Daarna vertrok hij naar Celtic, één van de grootste clubs van Schotland waar ook zijn voetbalcarrière is geëindigd. Maar waarom is hij gestopt met voetballen en wat doet hij nu in het dagelijks leven? En is Stevie ook goed met een voetbal? In deze aflevering legt Bauke je uit hoe je een goede lunge úitvoert en Donovan vertelt je hoe je een lekkere lunch beréidt. Bulgursalade met geroosterde pastinaak, dat klinkt goed hè? Klik hier voor aflevering 3!

Uitzending 2 : Puck Moonen

The beauty, brains én body: wielrenster Puck Moonen heeft het allemaal. Met zo’n 300.000 volgers op Instagram kan je gerust stellen dat Puck heel erg populair is. Ze timmert hard aan de weg om uiteindelijk met de top mee te kunnen fietsen en als ze zo doorgaat, gaat dat haar zeker lukken! Lukt het Jeremy ook om de steile kasseienberg in België op te fietsen? Donovan legt je uit hoe je zijn favoriete aardappeltjes kunt bereiden met boerderijkip en wilde spinazie en Bauke zet je weer in beweging met een mooie oefening. Kijk dus snel naar aflevering 2!

Uitzending 1 : Nieky Holzken

Meervoudig wereldkampioen kickboksen en tóch zo gewoon gebleven: dat is Nieky Holzken. Jeremy gaat op bezoek bij Nieky en zijn familie en krijgt les van schoonvader Sjef, oei wat zwaar! Daarnaast laat Donovan je zien hoe je een lekker visje bakt voor bij je Oosterse salade en met Bauke train je voor een keiharde core. Let’s go!